Prevozi Slapar, d.o.o.


Maks Slapar s.p . je bilo ustanovljeno leta 1985. Konec leta 2014 se je podjetje Maks Slapar s.p. preoblikovalo v Prevozi Slapar, d.o.o..
Smo družinsko podjetje. Pogodbeno pokrivamo že kar nekaj šol. Vozimo tudi invalidne otroke in odrasle v njihove delavnice.
Dnevno vozimo otroke na športne dejavnosti, izlete in strokovne ekskurzije. Po naročilu opravljamo tudi izlete v različne kraje po Sloveniji in tujini.

Example pic
Vsa naša vozila so visoko kakovostna, udobna in brezhibna. Ustrezajo vsem zahtevanim predpisom in zakonom. Vožnja z njimi je udobna in prijetna.
Vsi našo vozniki svoje delo opravljajo vestno in korektno, prav tako pa imajo licenco in dolgoletne izkušnje. Naš vozni park šteje 8 vozil.
Imamo osem sedežni kombi, tri sedemnajst sedežne miniavtobuse in dvajset, trideset, sedeminštirideset  in petdeset sedežni avtobus.
Naše podjetje je konurenčno, saj se znamo prilagajati razmeram na trgu in ker nudimo vedno le najboljše.

Imamo novo vozilo 51+1+1 znamke MERCEDES BENZ

 

Izleti :

  • LETO 2016
  • V letu 2016 smo opravili številčne izlete. Tako doma, kot tudi po tujini. Naša vozila so se vozila po cestah prečudovite Slovenije, Italije, Španije, Avstrije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Nemčije.

 

  • LETO 2017
  • Tudi v letu 2017 ne bomo doma, kam se peljemo, je odvisno od vaših želja.